jump to navigation

AMPERAweb.com February 27, 2006

Posted by ar10 in Web Hosting.
trackback

Anda tertarik bikin website tentu saja tertarik bukan dan anda juga pasti pengen web anda diliat orang banyak alias online, anda tak perlu bingung – bingung untuk mencari web hosting murah dengan berbagai macam HOSTING PACKAGE dan Features yang memuaskan diantaranya.

  • PHP Support
  • MySQL dan PostgreSQL
  • cPanel™
  • Fantastico
  • Unlimited POP3 Email Account
  • PERL/CGI/WAP Support
  • Frontpage Extention
  • Unlimited Sub Domains
  • Unlimited FTP Accounts
  • Mailing Lists
  • Template Web Gratis!!!

Selengkapnya anda bisa kunjungi web hosting AMPERAweb.com

Buruan yang pengen webnya online malu dong kalau bikin web saja tapi tidak diupload sayang lho web yang anda buat.

Buruan Daftar Dijamin Gak Rugi🙂

Comments»

1. hidayat - April 5, 2006

Wah, canggih banget, murah lagi.
Mau dong hosting di AMPERAweb.
Tapi bantuin promosiin web aku juga ya.

Thx 4 your info!
I’m going to AMPERAweb.COM now!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: